© Architecture Plus - Interior Design - Fort Smith, AR

MERCY MEDICAL CENTER SUNSHINE GIFT SHOP

After the new Centers of Excellence project was completed on the south side of the hospital, The Sunshine Gift Shop at St. Edward Mercy Medical Center received a much needed a face-lift. It was exciting to see this retail space evolve into a modern, functional space. Lighting, durable finishes and maximized display space were the focal points of this project. Track lighting was utilized to maximize energy efficiency and flexibility for illuminating display areas. Carpet tiles and vinyl plank flooring were installed in an undulating pattern to accentuate the flow of the long, narrow space. New maple slatwall was installed on all of the walls and columns, allowing maximum display flexibility on a neutral backdrop. A new maple, custom designed, cashwrap was strategically installed to allow employee site lines to all of the store locations. It was the perfect finishing touch to a successful project.